fbpx

MEGKÖZELÍTÉS

AUTÓVAL

 Autóval Budapest felől érkezve az autópályáról Debrecen-Józsa lehajtónál érdemes lehajtani a pályáról. A Stadion parkolójában lesz lehetőség a parkolásra 

VONATTAL

A vasútállomásról az 1-es villamossal lehet a legegyszerűbben eljutni a verseny helyszínre, a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállónál kell leszállni. A megállótól balra található a verseny helyszín, az erdő irányába indulva kb. 5 perc alatt elérhető. (A villamos sín felújítása miatt előfordulhat, hogy időszakosan a Nagyerdei körút megállóig közlekedik csak a villamos. Ekkor a villamos sínt követve, az erdő felé sétálva kb. 10 perc alatt érhető el a verseny helyszín.) 

BUSSZAL

A távolsági busz végállomáson érdemes leszállni. Itt felszállhatunk a 10-es buszra, amelyről a Szociális otthon megállóhelynél kell leszállni, majd a Stadion felé sétálva kb. 5 perc alatt elérhető a versenyhelyszín. Másik lehetőség, hogy hátunk mögött hagyva az végállomást végigsétálva az Arany János utcán vagy Kossuth utcán kb. 5 perc után elérjük a villamos vonalát. 1-es villamossal lehet leljutni a verseny helyszínre, a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállónál kell leszállni. A megállótól balra található a verseny helyszín, az erdő irányába indulva kb. 5 perc alatt elérhető. (A villamos sín felújítása miatt előfordulhat, hogy időszakosan a Nagyerdei körút megállóig közlekedik csak a villamos. Ekkor a villamos sínt követve, az erdő felé sétálva kb. 10 perc alatt érhető el a verseny helyszín.)

TELEFON

+36 30 597 1850

Versenyiroda és Információs pont Nagyerdei Stadion D3 -D4 északi kapu

A versenyiroda nyitvatartása: 2022.május 21. 7:00- 15:00