fbpx

Csapatépítés cégeknek

Szeretne tenni azért, hogy cégének dolgozói megőrizzék mentális és fizikai egészségüket, motivációjukat, melyekkel magasabb produktivitást is eredményezhet?

Válassza a csapatépítő Nordic walking-ot!

nordic walking cégeknek

Mit várhat a csapatépítő Nordic walking-tól?

  • Bevezetés egy új, népszerű sportba.
  • Fejlődő kompetenciák –  a komplex technika fejleszti az állóképességet, ill. a kreativitást, ami pozitívan befolyásolja a produktivitást.
  • Rugalmas időbeosztás – lehet pár óra vagy akár egész nap a program munkától függően.
  • Relax és jó hangulat – természetben teljesen kikapcsolnak a résztvevők. Szuper stresszlevezető.
  • A program zárásaként pizzázás vagy szalonnasütés lehetséges.

Miért válassza a csapatépítő Nordic walking-ot?

  • Mert egy különleges, nem megszokott élményt adhat a kollégáinak.
  • Mert az idejük nagyrészét az irodában töltő kollégáknak tényleges felüdülés a természetben eltöltött pár óra, ami a pozitívan befolyásolja a morált és a produktivitást.
  • Mert egy új sporttal ismertetheti meg kollégáit, amihez nem szükséges semmilyen előképzettség, és nincsen életkori határ sem, mindenkinek bátran ajánljuk.
  • Mert nem kell hozzá semmi extra felszerelés, szervezés, mindent mi biztosítunk.
  • Mert nem kell hosszú időre elszakadni a munkából, mégis kikapcsol, felfrissít és a közösen megélt élmények erősítik a kollegális kapcsolatokat.

Hogyan épül fel a csapatépítő Nordic walking?

Minimális időtartam: 3-4 óra

Egy kis elmélet a sportról és a Nordic walking botokról, majd az edző mindenkinek választ egy megfelelő méretű kezdő botot. Majd a közös bemelegítés után a technikára rávezető gyakorlatok, és az alaptechnika elsajátítása következik. Majd egy rövid túra a technika begyakorlásáért, ami közben csapatépítő játékok és egyéb gyakorlatok várnak. Végül pizzázás vagy szalonnasütés is lehetséges.

Ki lesz az edző?

Kőrösi Judit vagyok, Nordic Walking oktató.

Többféle sportágat kipróbáltam közel 30 év alatt. Szeretem a természetet, sokat túrázok, ezért amikor megismerkedtem a Nordic Walkinggal nem volt kérdéses számomra, hogy mi mellett teszem le a voksom.

2007-ben végeztem el az alapfokú NW-tanfolyamot, ami megadta az alaptudást ahhoz, hogy szabályosan és hatékonyan használjam a botokat. Minden egyes alkalom, amikor kijutottam a szabadba és gyalogolhattam a természetben a lélekig hatolt.

Közben annyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy elgondolkoztam azon, miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet. 2014-ben úgy döntöttem, hogy többet szeretnék tudni erről a csodálatos sportról, még több technikai tudást elsajátítani és tanítani. Célommá vált, hogy minél több emberrel megismertessem ennek a mozgásformának a jótékony hatásait, illetve, hogy ez által közelebb vigyem őket a természethez is.

Budapesten elvégeztem a VDNOWAS féle edzői képzést. Ez a Német Szövetség biztosítéka, hogy itthon minőségi oktatást tudjak nyújtani. Nagyon fontosnak tartom a mozgáselemek helyes megtanulását, hiszen ez a hatékonyság fontos kulcsa. Fantasztikusan karbantartja a testet, lelket egyaránt. Egyéni illetve csoportos oktatásra várom a jelentkezőket sok szeretettel.

AJÁNLATOT KÉREK