fbpx

Lépjünk kapcsolatba!

Üdvözöllek az oldalamon!

Kőrösi Judit vagyok, Nordic Walking oktató.

Többféle sportágat kipróbáltam közel 30 év alatt. Szeretem a természetet, sokat túrázok, ezért amikor megismerkedtem a Nordic Walkinggal nem volt kérdéses számomra, hogy mi mellett teszem le a voksom.

2007-ben végeztem el az alapfokú NW. tanfolyamot, ami megadta az alaptudást ahhoz, hogy szabályosan és hatékonyan használjam a botokat. Minden egyes alkalom, amikor kijutottam a szabadba és gyalogolhattam a természetben a lélekig hatolt.

Közben annyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy elgondolkoztam azon, miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet.2014-ben úgy döntöttem, hogy többet szeretnék tudni erről a csodálatos sportról, még több technikai tudást elsajátítani és tanítani. Célommá vált, hogy minél több emberrel megismertessem ennek a mozgásformának a jótékony hatásait, illetve, hogy ez által közelebb vigyem őket a természethez is.

Budapesten elvégeztem a VDNOWAS féle edzői képzést. Ez a Német Szövetség biztosítéka, hogy itthon minőségi oktatást tudjak nyújtani. Nagyon fontosnak tartom a mozgáselemek helyes megtanulását, hiszen ez a hatékonyság fontos kulcsa. Fantasztikusan karbantartja a testet, lelket egyaránt. Egyéni illetve csoportos oktatásra várom a jelentkezőket sok szeretettel.

KAPCSOLAT

ÍRJ ÜZENETET!

Ha bármilyen kérdésed felmerül a nordic walking kapcsán, vagy csak érdeklődni szeretnél, írj nekem bizalommal.

Telefon

+36 30 597 1850

Email

info@nordicwalkingdebrecen.hu