fbpx

ÁRLISTA

NÉZD MEG ÁRAINKAT!

ALAP-KÉPZÉS

1 alkalmas betanulás, 4 óra

Havi 1 alkalommal alapoktatás (információ a Nordic Walking Debrecen Facebook oldalán az események fülön)

Szakértő segítség

Sajátítsd el az alapokat!

15.000 Ft

/ alkalom

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Tökéletes mindenki számára

Alapképzésre beváltható

Túráinkra beváltható

Az összeg szabadon megválasztható

5.000 Ft-tól

bárkinek

TÚRÁINK

Általában 1 napos programok

Havonta szervezünk túrákat Magyarországon, Erdélyben, Szlovákiában

1 napos programok

Minimum létszám: 30 fő

VÁLTOZÓ

minden alkalommal

Csapatépítés cégeknek

Szeretne tenni azért, hogy cégének dolgozói megőrizzék mentális és fizikai egészségüket, motivációjukat, melyekkel magasabb produktivitást is eredményezhet?

A csapatépítő ára: változó (helyszín, elvárások függvényében)

VÉLEMÉNYEK

A NORDIC WALKING DEBRECEN-ről:

Miklós

⭐⭐⭐⭐⭐
79 éves vagyok, karácsonyra kaptunk a párommal egy-egy nordic walking botot ajándékba. Utólag elmondhatom, hogy a legjobb és leghasznosabb ajándék volt, amit valaha kaptam. Ha már megvolt a bot, jelentkeztünk egy tanfolyamra és azóta rendszeresen nordicozunk. Nagyon megszerettük, és ha időnk és egészségünk megengedi máris megyünk a közeli kis erdőbe, és élvezzük a mozgást és a természetet. Nekünk időseknek különösen jó, mert kíméletes a lábunkhoz, térdünkhöz, megmozgatja az egész testet, és javítja az erőnlétet. Én pingpongozni is járok, azt tapasztaltam, hogy sokkal kevésbé fáradok el, mióta nordic walkingozom. Jobb a kondícióm, és pár kilót még fogytam is. Ma már el sem tudom képzelni az életemet nordicozás nélkül. Mindenkinek szívből ajánlom.

Viki

⭐⭐⭐⭐⭐
Számomra a nordic walking a lehető legjobb mozgásforma. Imádom a természetet, imádok gyalogolni. Engem testileg és lelkileg is feltölt. Mint masszázsterapeuta mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen úgy mozgat meg szinte minden izomcsoportot, hogy közben leveszi a terhelést az ízületekről. Nagyon hasznos tartásjavító sport. Sokan azt gondolják, hogy csak az idősebb korosztály sportja, de ezt meg kell cáfolnom, mert különböző intenzitást választhatunk az edzéseken. Lehet lassabb tempójú zsírégető és gyorsabb tempójú kondinövelő edzés. Minden korosztálynak, minden súlycsoportú embernek, a legjobb választás. Oh! És nincs időhöz kötve, akkor lehet csinálni, amikor van rá időnk, és a legolcsóbb is

Évi

⭐⭐⭐⭐⭐
Óvónőként a mozgás, a természet szeretete mindig is fontos volt számomra, azonban gerincbetegség miatt korlátozva lettem. Nyugdíjasként az unokák mellett valami még hiányzott az életemből, majd teljesen véletlenül találtam rá Judit által a NW ra! Ő tudja igazán, hogy körülbelül 5 éve honnan indultam, akkoriban 100 m megtétele is gondot okozott. A sok biztatásra, “meg tudod csinálni!”, lassan a lépések hossza egyre több lett! Életem része lett a nordic walking, ezáltal nem csak egy új mozgásformát kaptam, hanem egy lelkes, egymást segítő közösséget is! A NW-nak köszönhetően életem legnagyobb teljesítménye egy 20 km-es túra volt a Csíki-havasokban, az 1550 méteres Naskalat tető. Ez a sport lelkileg és testileg helyre tett! Köszönöm a biztatást, segítséget!

Kérdéseid merültek fel?

+36 30 597 1850

vagy írj nekem üzenetet, és segítek!