fbpx

Edzők

Kőrösi Judit alapító, vezetőedző

Kőrösi Judit vagyok, Nordic Walking oktató.

Többféle sportágat kipróbáltam közel 30 év alatt. Szeretem a természetet, sokat túrázok, ezért amikor megismerkedtem a Nordic Walkinggal nem volt kérdéses számomra, hogy mi mellett teszem le a voksom.

2007-ben végeztem el az alapfokú NW-tanfolyamot, ami megadta az alaptudást ahhoz, hogy szabályosan és hatékonyan használjam a botokat. Minden egyes alkalom, amikor kijutottam a szabadba és gyalogolhattam a természetben a lélekig hatolt.

Közben annyira a mindennapjaim része lett ez a mozgásforma, hogy elgondolkoztam azon, miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet.
2014-ben úgy döntöttem, hogy többet szeretnék tudni erről a csodálatos sportról, még több technikai tudást elsajátítani és tanítani.

Célommá vált, hogy minél több emberrel megismertessem ennek a mozgásformának a jótékony hatásait, illetve, hogy ez által közelebb vigyem őket a természethez is.

Budapesten elvégeztem a VDNOWAS edzői képzést. Ez a Német Nordic Walking Iskolák Szövetségének biztosítéka, hogy itthon minőségi oktatást tudjak nyújtani.

Sportszervező és sportmenedzser végzettségemet OKJ-s képzésben szereztem meg.

Nagyon fontosnak tartom a mozgáselemek helyes megtanulását, hiszen ez a hatékonyság fontos kulcsa. Fantasztikusan karbantartja a testet, lelket egyaránt.

Tanítványaimnak rendszeresen szervezek túrákat, csapatépítő programokat, közös részvételt versenyeken. Több saját versenyt is szerveztem már a Debreceni Nordic Walking Sportegyesülettel, és a NW-edzők ismereteinek bővítése érdekében edzői konferenciákat is elkezdtünk tartani városunkban. Nagy örömömre nemcsak az idősebb korosztálynak, hanem a debreceni egyetem hallgatóinak is tartok oktatásokat. 

Egyéni illetve csoportos oktatásra várom a jelentkezőket sok szeretettel.

Kőrösi Judit nordic walking edző

Rólam

NW kilométereim száma évente: 2,5 – 3.000 km

Legjobb NW versenyeredményem: Káli Futás (2018), 10 km. Időeredmény: 1:25:05     

Kedvenc helyem a természetben itthon: A festőien gyönyörű, megunhatatlan Zemplén.  
Azon belül is a Zempléni-hegység legmagasabb csúcsa: a Nagy-Milic. Innen indult a „Másfélmillió lépés Magyarországon” című sorozat 1979-ben. Akkor még csak áhítattal néztem. Elérhetetlennek tűnt; most pedig szinte havonta ellátogatok és túrázok a környéken.   
Füzér várából páratlan kilátás nyílik a Hegyköz tájain túl a Szalánci-hegységen és a Kassai-medencén túl a Kárpátok vonulatáig.

Kedvenc helyem a természetben külföldön: Erdély: Madarasi Hargita, Csíki- havasok, Tatros völgye, Csomád hegység. 

Tanítványaim száma: kb. 2000 fő, akikben megérett a vágy, és így megtaníthattam nekik a helyes technikát.  
 

Amire büszke vagyok, mint edző 

 • Az út, amit évek alatt megtettem. Öt év kitartó munkám gyümölcse, hogy 2020-ban sportegyesületet alapítottunk. Egy kiváló közösséget, csapatot építettem a nordikosaimmal, ami a mai világban nagy kincs. Kiváló egyesületi tagok, akikkel megrendeztünk egy országos és következő évben egy nemzetközi NW találkozót és versenyt több mint 100 önkéntessel. Az a közösségi háló, az az összefogás, amit a szervezéshez biztosítottak, példaértékű!  
 • Nagyon sok emberrel megszerettetem a sportot és a természetet. Olyan idősebbekkel is, akik soha nem sportoltak… Ma pedig már beépítették az életükbe.  
 • Óriási feladat a fiatalokat bevonni, jelenleg pedig már több mint 100 egyetemi hallgató választotta tesi tantárgyként a nordic walkingot. 
 • Nem utolsó sorban vak és gyengénlátó gyerekeket tanítok walkingozni: kiviszem őket az erdőbe, ahol a testi edzés mellett mentálisan is feltöltődnek. 
 • A rehabilitált betegektől a sportolókig egyre többen fedezik fel e sport nagyszerűségét.  
 • Folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok, ami rengeteg pozitív energiával tölt fel és megerősít abban, hogy jó úton járok és folytatnom kell a kitűzött célom: hogy minél több emberhez eljuttassam a mozgás örömét, a természet szeretetét.  

Arany Csaba
edző

Arany Csaba Nordic Walking edző

„Edzőként legfontosabb feladatomnak tartom, hogy tudásom legjavát átadjam és hozzásegítselek CÉLJAID ELÉRÉSÉHEZ ”  

 • Testnevelés szakos pedagógus 
 • Személyi edző 
 • Kardio-erőnléti tréner 
 • Gymstick edző 
 • Sportoktató rekreáció szakágban 
 • Triatlon edző 
 • Atlétika edző hosszútávfutás szakág 
 • Trx edző 

Triatlonban és atlétikában nemzetközi szintű élsportolók edzője, amatőr futók felkészítője félmaratoni és maratoni versenyekre.

 Elérhetőség:
+36 50 111 0857 
info@nordicwalkingdebrecen.hu 

Buglyó Kata
edző

buglyó kata nordic walking edző
Buglyó Kata vagyok, Nordic Walking edző.
2018 tavaszán ismerkedtem meg Nordic Walkinggal és végeztem el az alapoktatást Kőrösi Juditnál. Szinte rögtön megfogott ez a mozgásforma.

Miért?
– változatos több technika alkalmazása
– a természetben való feltöltődés lehetősége
– társaságban, csapatban végezhető mozgás
– versenyzés – megmérettetés – kihívás

Több versenyen indultam és állhattam fel a dobogóra.
Judit ajánlásával tudtam jelentkezni és elvégezni Budapesten a VDNOWAS féle edzői képzést. Ez a Német Szövetség biztosítéka, hogy itthon minőségi oktatást tudjak nyújtani.
Legjobb tudásommal azon leszek, hogy hozzá tudjak adni ahhoz a minőséghez, amit a Nordic Walking Debrecen képvisel.
Évek óta sajátítom el a nyújtás alapjait Dr. Gyurcsik Zsuzsanna segédletével. Szeretném átadni, amit tanultam, remélem, hogy egy-egy edzés után lehetőségem lesz, érzékeltetni a nyújtás fontosságát és jótékony hatását.
A szabályos technikával végzett mozgás jótékony hatással van testre és a lélekre egyaránt.
Mindenkit várok szeretettel az edzéseken.

NEM CSAK 
AZÉRT
GYALOGOLOK, hogy VERSENYEKET NYERJEK
AZÉRT
GYALOGOLOK, hogy FELFRISSÜLJEK és MEGTALÁLJAM A BELSŐ BÉKÉMET
AZÉRT
GYALOGOLOK, hogy SZABADNAK ÉREZZEM MAGAM
AZÉRT
GYALOGOK, hogy ERŐS, EGÉSZSÉGES LEGYEK
KAPCSOLAT

ÍRJ ÜZENETET!

Ha bármilyen kérdésed felmerül a nordic walking kapcsán, vagy csak érdeklődni szeretnél, írj nekem bizalommal.

Telefon

+36 30 597 1850

Email

info@nordicwalkingdebrecen.hu